Какао терте добувають за допомогою розмелювання обсмажених подрібнених какао-бобів. Процес розмола супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-олії, завдяки чому одержувана маса твердого какао має напіврідку консистенцію. використовується в кулінарії під час виробництва шоколаду, зокрема гарячого ароматного напою. Крім того, терте какао — незамінний складник різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярний у миловаренні. Какао терте не містить з
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Німеччина |
Тип шкіри | всі типи |
Гіпоалергенний | так |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75,10 ₴